Klinisk Farmakologisk Afdeling

​Velkommen til Klinisk Farmakologisk Afdeling. Vi glæder os til at arbejde sammen med dig.

Vi lægger stor vægt på, at du er klædt godt på til at kunne varetage det arbejde, du skal i gang med.

Afdelingen har ikke patienter, men er forankret i klinikken via bl.a. polyfarmaci ambulatorium samt klinisk undervisning.

Afdelingen er placeret på Bispebjerg Hospitals matrikel (undtagen laboratoriet der ligger på Rigshospitalet), men har både lokale, regionale og nationale funktioner indenfor forskning, udvikling, rådgivning og undervisning. 

Du vil få udleveret et introduktionsprogram af din nærmeste leder, når du starter.

Har du spørgsmål til dit introduktionsforløb, er du velkommen til at kontakte din nærmeste leder.

Bispebjerg matriklen

Som nyansat i afdelingen deltager du i hospitalets fællesintroduktion. Du følger fællesintroduktionen på dag 1. På dag 2 følger du programmet indtil kl 11. Du møder først i afdelingen på dag 3 kl. 08.15, hvor du deltager i morgenkonferencen kl 08.30, og du vil herefter få anvist en kontorplads.

Rigshospitalets matrikel

Laboratorium for Klinisk Farmakologi 
Laboratoriet er en udefunktion til Klinisk Farmakologisk Afdeling, Bispebjerg og Frederiksberg Hospital. Laboratoriet er beliggende på Ole Maaløes Vej 26, Opgang 76, 4. sal tv.

Som ny medarbejder på laboratoriet skal du deltage i det centrale introduktionskursus, det varer 1½ dag. Stedet er Uddannelsescenteret, Opgang 50, Bispebjerg Hospital. Du møder først i laboratoriet på dag 3, klokken 8. Her vil du følges med en kollega, der vil introducere dig og sørge for at du får udleveret nøgle, koder, arbejdsstation mv, så du kommer godt fra start. Derudover vil du få en brochure af din nærmeste leder vedrørende uniform, parkering, ID-kort og meget mere. Alle medarbejdere har et ID-kort med navn og foto, der skal bæres af personen ved tilstedeværelse på Rigshospitalet.

Redaktør