Test for coronavirus

​Er du henvist til coronatest/COVID-19 på Bispebjerg Hospital? Så læs mere om, hvor du skal møde op, og hvordan du skal forholde dig. 

Det er kun patienter, der på forhånd er blevet henvist af egen læge eller af 1813 til test for COVID-19, der må møde op. Patienter, der skal testes, før de skal til en aftale på en hospitalsafdeling, må også møde op.

Hvis din læge eller 1813 har vurderet, at du er så syg, at du skal tilses af en læge, kommer du ind i vores vurderingsspor og bliver tilset af en læge med henblik på udredning.

Hvis du blot oplever lette symptomer og er blevet henvist af egen læge eller 1813, så kommer du ind i vores testspor, hvor du vil blive podet, hvorefter du kan tage hjem og vente på svar, som du kan få ved at logge på Sundhed.dk - læs mere om coronatest af borgere og om svar på test her på Region Hovedstadens hjemmeside.

Mød op over for indgang 4

Skal du testes på Bispebjerg Hospital, skal du møde op vores Corona-podeklinik og Corona-vurderingsklinik, der begge ligger overfor indgang 4.

Vi tester både voksne og børn.

Åbningstid:

Mandag til fredag kl. 07:35-18.00
Lørdag og søndag kl. 08.00-18.00

Gratis parkering i vores p-hus

Hvis du ankommer I bil, kan du med fordel benytte vores gratis p-hus, der ligger i det nordvestlige hjørne af hospitalsområde ud til Tuborgvej ved Netto.

Kort over hospitalet

Vores Corona-podeklinik og Corona-vurderingsklinik ligger overfor indgang - se dette udsnit af kort over hospitalet:

Hjælp til transport til patienter, der skal testes før undersøgelse eller behandling

Hvis du skal testes før en aftale på en hospitalsafdeling, kan du have ret til hjælp til kørsel frem og tilbage til podningsklinikken. 


Du er også velkommen til at kontakte den afdeling, som har indkaldt dig, for at høre om dine muligheder for transport.Info til medarbejdere ved Bispebjerg og Frederiksberg Hospital:

​Hvis man som medarbejder skal testes for coronavirus, skal man gå gennem sin nærmeste leder.


Redaktør