Så åbner Center for Translationel Forskning

​​Fredag den 5. april åbner hospitalets Center for Translationel Forskning. Centret holder til i hospitalets spritnye Laboratorie- og Logistikbygning, hvor forskere skal arbejde på tværs af medicinske specialer i tæt forbindelse med klinikken.

Vent...

Helt konkret er formålet, at forskernes resultater kommer hurtigere ud og gør gavn for patienterne.

- Når forskerne forsker tæt på klinikken, så betyder det, at væsentlige kliniske problemstillinger hurtigere kan adresseres i forskningsprojekter,  som søger efter forklaringer og mulige løsninger på problemerne. Og det er til gavn for patienterne, fortæller Celeste Porsbjerg, der er centerchef.

Alle er velkomne til åbningen nu på fredag den 5. april kl. 14.30 i Laboratorie- og Logistikbygningen.

Nielsine Nielsens Vej 4B,
indgang 80B,