Alexandra Haucke Jacobsen ny ledende oversygeplejerske på Dermato-Venerologisk Afdeling og Videncenter for Sårheling

​Hun skal sammen med den ledende overlæge stå i spidsen for Dermato-Venerologisk Afdeling og Videncenter for Sårheling - en af landets største hudafdelinger.

Vent...

Foto: Claus Peuckert

Alexandra Haucke Jacobsen startede den 1. januar 2019 som ny ledende oversygeplejerske i afdelingen, der rundt regnet har 200 ansatte og 100.000 patientkontakter årligt.

Hun kommer til Bispebjerg og Frederiksberg Hospital med stor ledelseserfaring fra både Bispebjerg Hospital og Nordsjællands Hospital.

Senest har Alexandra Haucke Jacobsen været ledende oversygeplejerske på Øre-, Næse-, Halsafdelingen samt Patienthotellet på Nordsjællands Hospital. Tidligere har hun været afdelingssygeplejerske på Ortopædkirurgisk Afdeling samt konstitueret afdelingssygeplejerske i Dermato-Venerologisk Afdeling og Videncenter for Sårheling, Bispebjerg Hospital. Alexandra er i gang med uddannelsen Master of Public Governance på Copenhagen Business School.

andra Haucke Jacobsen har en innovativ og værdiskabende tilgang til ledelsesarbejdet og har stor erfaring med at inddrage patienternes og de pårørendes perspektiv i pleje og behandling. Hun vil sammen med den ledende overlæge og personalet udbygge både forskning, udvikling og innovation på afdelingen og videreudvikle indsatser, der kan skabe mere sammenhæng og nærhed i sundhedsvæsnet.