Stor tilfredshed med akut behandling

​Resultaterne af den landsdækkende undersøgelse af patientoplevelser er landet på landets hospitaler. På Bispebjerg og Frederiksberg Hospital går det fremad med de akutte patienter, mens der skal arbejdes på tilfredsheden hos de planlagte patienter. 
Vent...

Den landsdækkende undersøgelse for patientoplevelser blev gennemført fra august til oktober 2017 og skal give input til at arbejde med patienttilfredshed på hospitalet.

Udviklingen hos de akutte patienter

Bispebjerg og Frederiksberg Hospital er det akuthospital i Region Hovedstaden, der har de mest tilfredse akutte patienter.

"Vi ligger rigtig godt på det akutte område i årets LUP-resultater. Vi er et stort akuthospital med mange akutte patienter, så det er vigtigt for os. Patienterne oplever et venligt og imødekommende personale, og de oplever, at de hurtigt bliver tilset af en sygeplejersker eller en læge. Det er vigtigt, når man bliver akut indlagt og er bekymret for, hvad man fejler", siger vicedirektør Kirsten Wisborg.

Akutte patienter udgør omkring 70% af alle patienter på Bispebjerg og Frederiksberg Hospital.

Udviklingen hos de planlagte og ambulante patienter

Patienttilfredsheden hos de planlagte og ambulante patienter ligger på Bispebjerg og Frederiksberg Hospital under landsgennemsnit og under gennemsnittet i regionen.

Det er over en bred kam af spørgsmålene i undersøgelsen, at planlagte patienter er blevet mindre tilfredse. For de ambulante patienter gælder det, at der for de fleste af spørgsmålene ikke er sket nogen ændring siden 2016.

Planlagte og ambulante patienter udgør omkring 30 % af Bispebjerg og Frederiksberg Hospitals patienter. 

Læs også "Mere tilfredse patienter i Region Hovedstaden"

Læs mere om Den Landsdækkende Undersøgelse af Patientoplevelser på www.patientoplevelser.dk/lup

 

Pressekontakt: Else Wad Bjørn, tlf. 27 24 28 00

Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor