Skal børn uddannes til at bruge kroppen? Ja, siger forskerne

Det er godt, at børn og unge bevæger sig. Men vi må tænke over, hvordan de lærer det. VIDEN+ kaster denne gang lys på vigtigheden af den måde, vi støtter børn i at bruge kroppen på.​
Vent...

​​​

- Det vigtigste er, at det giver mening at bevæge sig, og at det er sjovt. For vi udvikler vores fysiske kompetencer, når vi har selvtillid til at bevæge os frit og kreativt.

Det mener postdoc Peter Elsborg og ph.d.-studerende Paulina Sander Melby fra vores Center for Klinisk Forskning og Forebyggelse.


I nyeste (og sidste) udgave af hospitalets forskningsmagasin fortæller vi om bevægelseskompetencer. For bevægelse er nemlig ikke bare bevægelse. Og egentlig bør vi tænke meget mere over, hvorfor og hvordan vores børn bevæger sig. 

Læs hele temaet på www.videnplus.nu

Og så til en kedelig nyhed. Vi nedlægger webmagasinet VIDEN+ ved årsskiftet for at bruge kræfterne på vores andre kanaler. Her vil vi fortsat fortælle om forskning og udvikling på hospitalet. Så følg os på LinkedIn eller på Twitter.
Over 50 udgivelser siden 2012 blev det til. Hvor vi stillede ind på aktuel forskning på Bispebjerg og Frederiksberg Hospital. Så tak for nu – vi håber, at det har inspireret og frem for alt givet dig ny viden. Du kan fortsat se alle temaerne her på Bispebjerg Hospitals hjemmeside.

Venligste hilsener

Redaktionen
Else, Søren og Simon  Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor