​Fra 1. ​februar bliver patienterne mødt af portøren Allan, der sidder klar bag rattet til at give et lift til de trængende. Foto: Louise Bendixen​​

Patienter får et grønt lift på hospitalet

​Fra februar forkorter en ny hospitalsbil afstanden på Bispebjerg Hospital og hjælper med, at patienterne når deres aftaler til tiden.

Vent...

​​Det kan være en overvældede at finde rundt på hospitalet. Ikke mindst, hvis du er dårligt gående eller har andre funktionsnedsættelser.

Bispebjerg og Frederiksberg Hospital giver nu en håndsrækning til de patienter, der har brug for hjælp til at komme rundt på det store hospitalsområde. En helt ny elbil med plads til seks passagerer kører fra den 1. februar i pendulfart mellem fire stoppesteder på hospitalet.

- Det er blevet sværere at komme rundt på hospitalet på grund af vores store byggeri. Jeg håber, at bilen kan hjælpe vores patienter, der er særlig udfordret på de store afstande, vi har mellem fx parkeringshuset og indgang 60, hvor Informationen ligger, siger enhedschef Dennis Østerberg fra Bispebjerg og Frederiksberg Hospital.
 

Længere afstande

Bispebjerg Hospital bygger i disse år et stort nyt akuthospital, og byggepl​adsen har lukket en central vej.  Det betyder, at der er blevet længere at gå for patienterne.

- Bilen køres af en portør, der hjælper folk ind og ud af bilen. Der er også plads til hjælpemidler som fx en rollator. Vi håber, at mange vil benytte sig af tilbuddet, siger Dennis Østerberg.

Fakta:

  • HospitalsBilen kører alle hverdage mellem kl. 7.45-15.00.
  • Bilen kører i en fast rute mellem parkeringshuset, bygning 20, indgang 60 (Informationen) og indgang 7A.
  • Rundturen forventes at vare 10-15 minutter, og det er gratis at køre med.​

Her kan du hente hospitalskortet, hvor stoppestederne er indtegnet. Pdf-fil: Åbner i nyt vindue/ny faneKort over Bispebjerg Hospital.pdf

Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor