​​​​Enhedschef for køkkenet Michael Allerup og vicedirektør Marie-Helene Olsen.

Ny podcast: Det grønneste køkken

​​I nyeste afsnit af hospitalets podcast kan du finde ud af, hvordan vores køkken arbejder med bæredygtighed – uden at gå på kompromis med smag og næring.

Vent...

Vores køkken er grønt. Et af de grønneste offentlige køkkener i landet faktisk. Med 95 procent økologi, Svanemærke og god mad, der altid tilberedes fra bunden.

Hvordan er køkkenet nået dertil, når de hver dag skal servere til hundredvis af patienter, som har en masse forskellige behov og smagspræferencer?

Find ud af det i nyeste afsnit af hospitalets podcast. Her taler vicedirektør Marie-Helene Olsen med Michael Allerup, der er enhedschef for køkkenet. Om at være ambitiøs, når det kommer til bæredygtighed – uden at gå på kompromis med hverken smag eller næring.

Lyt her, eller hvor du ellers ly​​tter til podcast:

​​​