Ny chefsygeplejerske i Hjerteafdelingen

Camilla Rudolph er fra 1. juli ny chefsygeplejerske i Hjerteafdelingen på Bispebjerg og Frederiksberg Hospital. Dermed får hospitalet en erfaren og inkluderende leder, der sætter fællesskabet højt.
Vent...

​Camilla Rudolph er ny chefsygeplejerske i Hjerteafdelingen på Bispebjerg og Frederiksberg Hospital. Foto: Søren Høgh Hansen.

Det er ofte en fordel, hvis man ved, hvordan ens samarbejdspartner tænker. Det ved Camilla Rudolph. Hun kommer fra en stilling på ”den anden side af bordet” som områdeleder for Hjemmeplejen i Frederiksberg Kommune. Hun har desuden flere års erfaring med ledelse og indsigt i afdelingens speciale som tidligere afdelingssygeplejerske i Hjertecentret på Rigshospitalet og på Herlev Hospital.

- Jeg ser frem til at træde ind i kulturen på Hjerteafdelingen, hvor vi dyrker fællesskabet, og hvor vi samarbejder på tværs til gavn for patienter og medarbejdere. Jeg træder ind i en velfungerende afdeling, hvor høj faglighed, udvikling og forskning er en del af hverdagen, og det glæder jeg mig til at være en del af, siger Camilla Rudolph.

Plads til et grin

Camilla Rudolph beskriver sig selv som uformel og lyttende leder:

- Vi er en stor afdeling på to matrikler. Vi skal hjælpe og lytte til hinanden. Jeg er optaget af arbejdsmiljø, for vi skal passe på os selv og have en god balance. Så er vi også bedre til at passe på patienterne. Når vi er på arbejde skal der være plads til at grine og rum til at være både robust og skrøbelig,  Det er dér, vi udvikler os som enhed siger Camilla Rudolph.

Pas på krokodillerne

I fritiden er Camilla Rudolph aktiv og social. Hun løber, tager på vandretur med sin søster, og så kastede hun sig over kitesurfing for halvandet år siden. 

- Den var på den hårde måde i det kolde danske havvand godt pakket ind. Det har været en både stor og fantastisk mundfuld. Så jeg har også dyrket sporten i Australien, hvor jeg senest har boet med min familie på grund af min mands arbejde. Her kan man nøjes med en badedragt. Altså når krokodillesæsonen er overstået, siger Camilla Rudolph med et smil.Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor