​​​​

Ny chefsygeplejerske brænder for den medicinske patient

​​Dorrit Thorsen starter som chefsygeplejerske på Endokrinologisk Afdeling. 

Vent...

​​

Dorrit startede i sygeplejerskefaget i 1984, og siden er det blevet til 35 år på Hvidovre Hospital, hvor omdrejningspunktet for Dorrits ledelsesmæssige funktioner har været i de medicinske specialer. I Dorrits arbejde med at skabe ordentlige forhold for de medicinske patienter har hun trukket på sin erfaring med patientsikkerhed og kvalitetsarbejde. 


De sidste fire år har hun været chefsygeplejerske på Steno Diabetescenter, og i den periode var hun blandt andet ansvarlig for at flytte klinikken i Steno til nye rammer.

- Det har været spændende, at være med til at planlægge indflytningen i et helt nyt hus og inddrage brugerne i processen med åbningstider og wayfinding. Jeg glæder mig til igen at komme helt tæt på opgaverne og sammenholdet på et akuthospital, hvor man er fælles om at skabe de bedste forløb på patienterne, siger Dorrit.

Steen Andersen, der er cheflæge på Endokrinologisk Afdeling glæder sig til samarbejdet med Dorrit, som han tidligere har arbejdet sammen med på Amager Hvidovre Hospital:

- Jeg ser frem til at genoptage samarbejdet med Dorrit, der er en dygtig og visionær leder, med lang erfaring fra det medicinske område.

 Dorrit bor på Amager Strand med sin mand Per. Til sammen har de fem voksne børn og otte børnebørn. Fritid bruges på familie, afslapning i sommerhuset og vandreture. 

Dorrit har i mange år været aktiv i fritiden med bestyrelsesarbejde og som formand for Fagligt Selskab for Ledende Sygeplejersker.  Ferier bruges gerne på aktiviteter som ski og cykel og afslapning med en god bog.

Velkommen ​Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor