Nu kan du bestille tid til blodprøvetagning og EKG

​Nu kan patienter bestille tid til blodprøver og EKG på Bispebjerg Hospital. I starten af 2021 vil det også blive obligatorisk at bestille tid til vores ambulatorier på Frederiksberg Hospital og på Vester Farimagsgade.

Vent...

Når din læge har lavet en bestilling på blodprøver og/eller EKG, bestiller du en tid med dit NemID på:

www.blodproever.dk

Hvis du ikke har NemID, skal du ringe på telefon: 30 30 88 77.
Telefonen har åbent mandag til fredag kl. 10.00 - 12.00.

Hvis dit barn er under 15 år, kan du som forælder logge ind med dit NemID og bestille tid til dit barn. 15-18-årige skal bruge deres eget NemID til at bestille tid. Det er ikke muligt for børn under 7 år at få taget prøver på Bispebjerg Hospital.

Bemærk, at din tid er vejledende, og at du ikke kan være sikker på at komme til præcist på det bookede tidspunkt.

Tidsbestilling har længe været et ønske fra vores patienter, og vi håber at det vil bidrage til en bedre fordeling af patienter, og dermed mindske ventetiden i ambulatoriet.