Hendes hjerte banker for hjerterne

​​Når Inge-Lise Knøfler sætter sig i stolen som ledende oversygeplejerske på Hjerteafdelingen, er det ikke en overdrivelse at sige, at hun er en af de mest garvede inden for hjerteområdet. 

Vent...


Inge-Lise Knøfler. Foto: Claus Peuckert.


I mere end 30 år har hun beskæftiget sig med hjerteområdet. Hun har været afdelingssygeplejerske på Amager og Hvidovre Hospital og senest på Rigshospitalets Kardiologiske Laboratorium. Inge-Lise Knøfler tiltræder sin nye stilling 1. oktober 2019.

Inge-Lise Knøfler fortæller;

- Jeg glæder mig til at blive en del Bispebjerg og Frederiksberg Hospitals hjerteafdeling, som synes at være  inde i en rivende udvikling. Sammen med ledende overlæge Ida Gustafsson og afdelingens øvrige medarbejdere, ser jeg frem til at være med til, at gøre os klar til det nye akuthus 2023 og det kommende samarbejde i den fælles akutmodtagelse. 

- Jeg ser også, at fusionen af afdelingens sengeafsnit, udvikling af forskningen og arbejdet med at få den værdibaserede styring til at understøtte de gode patientforløb er opgaver, der kommer til at kræve vores fokus i de kommende år.

Inge-Lises faglige omdrejningspunkt har i mange år været hjertesvigtsområdet og de relaterede faglige, kvalitets- og undervisningsmæssige opgaver, der knytter sig dertil. 

Hun har i mange år undervist på kardiologisk efteruddannelse, været formand for det tværfaglige hjertenetværk HjerteNetØst og siddet i styregruppen for Dansk Hjertesvigt database.

Udover det har hun en diplomuddannelse i ledelse og er ved at færdiggøre sin Masteruddannelse i ledelse.  


Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor