​​

Ebba Lunds Vej lukkes for biler ved kapellet

Det nye hospital på Bispebjerg kræver en ny trafikføring. Mandag den 18. oktober lukkes Ebba Lunds Vej ved kapellet for bilkørsel.

Vent...

Fra efterårsferien vil du ikke længere kunne benytte indkørslen via Tuborgvej og Ebba Lunds Vej, når du skal besøge Bispebjerg Hospital. Ebba Lunds Vej lukkes nemlig ved kapellet. Det skyldes flere ting.

I det fremtidige hospital vil der ikke være gennemkørende biltrafik mellem Bispebjerg Bakke og Tuborgvej. Det er fastlagt i lokalplanen, der er udarbejdet af Københavns Kommune. Trafikken skal i stedet køre i et ensrettet forløb via Bispebjerg Bakke, som bliver den nye primære adgangsvej til hospitalet.

I kanten af byggepladsen overfor bygning 66 etableres en skurby til brug for håndværkere på det store byggeprojekt. Vejen lukkes allerede nu for at skabe plads til byggeaktiviteterne. 

Tidsplan og konsekvenser: 

  • Fredag d. 15. oktober kl. 12-15: Vejen lukkes midlertidigt for biler. Træer beskæres. Ambulancer kan passere.
  • Mandag den. 18. oktober kl. 12.30 lukkes vejen permanent for biler.
  • Bilister bedes benytte indkørslen via Bispebjerg Bakke eller ved parkeringshuset.
  • Ca. 10 parkeringspladser inddrages også som en del af vejlukningen. Benyt i stedet parkeringshuset.
  • Det er fortsat muligt for cykler og gående at passere forbi, og der laves en ny cykel- og gangsti.
  • Besøgende til Psykiatrisk Center København og til kapellet vil stadig kunne benytte indkørslen fra Tuborgvej.
  • Weekendarbejde: Den eksisterende skurby pilles ned med en kran. Der arbejdes mellem kl. 8-17, den 16.-17. oktober. Og igen den 22.-23. oktober.

  • Der må forventes almindelig byggestøj i forbindelse med arbejdet.Ebba Lunds Vej lukkes for gennemkørsel ved kapellet (Gul og pink markering). Vejene er for nylig blevet ensrettet flere steder (blå pile). Klik her for en stor version.

Et stort byggeri, der kræver plads

- Vi bygger knap 80.000 nye kvadratmeter hospital, og det er en kæmpe opgave, der kræver plads. Samtidig ruller vi løbende den nye trafikplan ud, som har til formål at gøre trafikken på området mere overskuelig og sikker. Derfor ensretter vi nogle veje og lukker andre, fortæller entreprisechef Haluk Nasi fra Nyt Hospital Bispebjerg.Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor