Anæstesiafdelingen får ny ledende overlæge

Anne Lindhardt er ny ledende overlæge på Anæstesiafdelingen på Bispebjerg og Frederiksberg Hospital. Hun kommer fra en stilling som afsnitsansvarlig overlæge for Intensiv Terapiafsnit samme sted.

Vent...

Anne Lindhardt_web.jpg

Anne Lindhardt er ny ledende overlæge for Anæstesiafdelingen. Foto: Claus Peuckert.

Anne Lindhardt glæder sig til jobbet, hvor hun ser mange spændende udfordringer komme i forbindelse med byggeriet af det nye hospital og samarbejdet med flere nye specialer. 

- Vi skal bl.a. udvikle vores samarbejde omkring de kommende specialer. Det gælder fødsler, børn og kvindesygdomme. Vi skal også have en ny fælles Akutmodtagelse, hvor vi via tæt og tillidsfuldt samarbejde vil skabe gode og sammenhængende forløb for vores patienter. Det bliver spændende at være med til, siger Anne Lindhardt.

Anne er 50 år, overlæge og speciallæge i anæstesiologi med subspecialisering indenfor intensiv terapi. Hun har desuden en Master i ledelse (MPG) fra 2018. Hun har været afsnitsansvarlig overlæge på hospitalet siden 2012. Før det, har hun bl.a. været ansat i en tilsvarende stilling på Rigshospitalet-Glostrup. 

Engageret teamplayer

Den nye afdelingsleder betegner sig selv som en ambitiøs og engageret teamplayer. For hende betyder patienternes og de pårørendes tryghed alt. 

- Det gør mig stolt, hvis jeg er med til at skabe tillid og tryghed for den enkelte patient, siger Anne Lindhardt. 

Ser man ser på resultaterne af hendes forbedringsprojekter i afdelingen, kan den nye overlæge være stolt.  Projekterne har nemlig ført til både priser og prisindstillinger. Sammen med den daværende afdelingssygeplejerske blev hun tildelt Regionens Kvalitetspris i 2014. Anne Lindhardt har også tidligere været indstillet til Lederprisen. I år blev Intensiv Terapiafsnit indstillet til arbejdsmiljøprisen inden for psykisk arbejdsmiljø. 

En aktiv praktikker

Fremover skal Anne Lindhardt stå i spidsen for Anæstesiafdelingen med godt 300 medarbejdere. Det skal hun sammen med ledende oversygeplejerske Charlotte Gersel Wegmann. Afdelingen rummer et anæstesiafsnit, en smerteenhed, et Perioperativ Afsnit, Intensiv Terapiafsnit, Giftlinjen, Sterilcentralen og en akutlægebil. Afdelingen har desuden store uddannelses- og forskningsmæssige aktiviteter. 

I fritiden holder Anne af at være praktisk. Tiden går med at renovere hus og sommerhus med kæresten og deres fem fælles børn. Hun forsøger at holde sig i form med aktiviteter på og i vandet – som roer og som svømmer.
Anne tiltræder stillingen 1. juli 2019, hvor hun afløser Jørgen Berg Dahl, som går på pension.


Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor