Vicedirektør Kurt Espersen fratræder

​​Kurt Espersen har fået nyt job som koncerndirektør i Region Syddanmark og siger derfor farvel til Bispebjerg og Frederiksberg Hospital ved udgangen af juli 2017.

Som koncerndirektør får Kurt Espersen det overordnede ansvar for regionens arbejde med kvalitet, udvikling, forskning og innovation inden for somatik og psykiatri. Kurt Espersen bliver medlem af koncerndirektionen, der udgør regionens administrative topledelse.

Hospitalsdirektør Anne Jastrup ønsker Kurt til lykke:

- Stort til lykke til Kurt og Region Syddanmark, og jeg er naturligvis glad på Kurts vegne. Kurt har været og er en stor kapacitet i direktionen, og har med dygtighed og ekstremt stort fokus været den bærende kraft i forberedelserne til Sundhedsplatformen. Vi ønsker ham alle held og lykke fremover, siger Anne Jastrup.

- Jeg har haft to spændende år på Bispebjerg og Frederiksberg Hospital, hvor jeg har følt mig velkommen fra dag 1,  og det har været et privilegium at samarbejde med så mange dygtige og engagerede ledere og medarbejdere. Jeg er derfor heller ikke i tvivl om, at vi sammen nok skal komme godt og sikkert over på Sundhedsplatformen den 20. maj. Og derefter glæder jeg mig til opgaverne i Region Syddanmark til august, hvor jeg skal stå i spidsen for udviklingen af kvalitet i patientbehandlingen, innovation og forskning - områder som altid har været mine kerneinteresser, siger Kurt Espersen.

Kurt Espersen (Foto: Claus Peuckert)