Vi bygger for livet – Åbent hus

​Tag din familie under armen og kom til åbent hus på Bispebjerg Hospital søndag den 3. september fra kl. 10.00 – 13.00. Dagen byder på mange spændende aktiviteter for både børn og voksne.

Foto: Byggeriets billedbank

I kan være med til at udsmykke hegnet rundt om byggepladsen, få lagt forbinding på børnenes bamser, se en ambulance og gravemaskine indefra, opleve det kommende hospital i virtuel reality, prøve hjertemassage på en dukke, komme på rundtur til byggeområderne, få smagsprøver på køkkenets helt nye madkoncept og meget mere.

Det er også dagen, hvor Byggeboxen bliver indviet. Byggeboxen er et initiativ fra Dansk Byggeri, rettet mod 4. – 7. klasse ifolkeskolen. Tanken er, at eleverne som en del af et undervisningsforløb kan komme på besøg i Byggeboxen og se og høre, hvordan det er at være håndværker – med tanke på, at få flere til at vælge håndværkerfaget.

Se programmet her.

Pris:
Arrangementet er gratis og kræver ingen tilmelding

Hvor:
Fælles Byggeplads ved hjørnet af Vestre Længdevej og 5. Tværvej på Bispebjerg Hospital. Se kort

Mad og drikke:
Det er ikke muligt at købe mad, men vi byder på gratis kaffe, the og kakao.

Parkering:
Det er muligt at parkere i parkeringshuset på hjørnet ved Tuborgvej og Vestre Længdevej