Ønsker du hjælp til at holde dit vægttab?

Der er stadig åben for tilmeldinger til NoHoW-projektet, hvor vi vil undersøge, hvordan man bedst vedligeholder et vægttab.

Foto: Claus Peuckert.

Hvad er NoHoW?                                                                                                                              Mange der taber sig oplever at vagttabet er svært at holde i længden. Med NoHoW-projektet vil vi undersøge, hvordan man bedst vedligeholder et vægttab på lang sigt. For at understøtte vægttabet anvendes der forskellige teknologiske løsninger. Disse består af en app, en digital vægt med Wi-Fi forbindelse og et armbånd, der måler fysisk aktivitet og søvn. Hvilken behandling du tilbydes bliver afgjort ved lodtrækning.

Hvad får jeg ud af at deltage?
Udover at få hjælp til at holde dit vægttab, så hjælper du forskerne med at udvikle en app, som skal hjælpe folk med at vedligeholde deres vægttab. Vægt og aktivitetsarmbånd (Fitbit Aria og Charge 2) vil blive stillet til rådighed gratis og må efter projektets afslutning beholdes. Projektet forløber over 18 måneder og indebærer 4 besøg på Frederiksberg Hospital.  Her vil du bl.a. få målt vægt, kroppens sammensætning af fedt og muskler samt blodtryk og en række blodmarkører.

Hvem kan deltage?
  • du skal have tabt mindst 5% af din kropsvægt i løbet af de sidste 12 måneder
  • du skal have haft et BMI på mere end 25, før du begyndte at tabe dig (vi beregner dette for dig)
  • dit vægttab må ikke være på grund af sygdom, fedmeoperation eller medicin.

Da deltagelse i projektet indebærer 4 besøg på Frederiksberg Hospital, er det en fordel, hvis du bor i hovedstadsområdet.

Hvordan tilmelder jeg mig projektet?
Hvis du er interesseret i at deltage eller ønsker mere information, kan du finde det her på vores hjemmeside:

dk.nohow.eu

Her kan du ligeledes via et spørgeskema se, om du opfylder betingelserne for at deltage. Dette spørgeskema vil desuden fungere som din tilmelding til projektet.