Ekstra ilt under bedøvelse – er det altid det rigtige?

​Skal du opereres og bedøves, får du altid ekstra ilt. Det samme sker, hvis du lige pludselig bliver kritisk syg. Ilt er nemlig essentielt for avanceret liv, og med mere ilt i blodet kan du muligvis også undgå at få infektioner under bedøvelsen. Men er der også ulemper ved det? Få svaret på Bispebjerg Hospital.​

​Dansk forskning har tidligere vist, at fordelene sikkert er begrænsede, og at der kan være risiko for alvorlig sygdom og død på længere sigt efter operationen. For at forebygge dette er anæstesiforskerne nu i gang med at analysere de forskellige komplikationer, der kan opstå i kroppen, når man får meget ilt. Kom og hør om arbejdet og resultaterne!

Foredragene holdes af 1. reservelæge Christian Sahlholt Meyhoff fra Anæstesiafdelingen.
Anæstesiafdelingen arbejder med bedøvelse, behandling af smerte og forgiftning og intensiv pleje af syge.

Tid:
Torsdag den 28. april
Kl. 17.15 – 18.00
Sted:
Uddannelsescenter
Indgang 50
Bispebjerg Hospital
Bispebjerg Bakke 23
2400 København NV
​​Find vej på hospitalsområdet:
Du kan med fordel benytte indgangene til hospitalet fra Tuborgvej

Christian Sahlholt Meyhoff er læge og forskningsansvarlig på Anæstesiafdelingen. Foto: Søren Høgh Hansen.​