Ældre og stærk

​Nyt VIDEN+
To forskningsprojekter skal finde svar på, hvilken træning, der virker bedst, når man er ældre.

Fitnesscentrene omkring hospitalet oplever trængsel ved maskinerne i denne tid. Flere hundrede ældre mellem 62 og 70 år er blevet sat i gang med løfte vægte, lave knæstrækkeøvelser og lignende for at styrke deres muskler.

De er med i et af de to store forskningsprojekter på Institut for Idrætsmedicin (hhv. CALM og LISA), som begge undersøger, hvad hhv. træning og ekstra proteinindtag betyder for ældres opbygning af muskler  - og på længere sigt for deres livskvalitet.

Et boost til musklerne
Formålet med projekterne er at udvikle ny viden om, hvordan træning og evt. proteintilskud virker bedst ift. at opbygge muskler hos de ældre.

​Læs hele det nye VIDEN+ om Kvinder hjerter her på webmagasinets nye platform videnplus.nu

Ny avanceret platform
Det er kun anden gang, at VIDEN+ udkommer på en ny og forbedret platform på videnplus.nu. Platformen gør det nemt at se webmagasinet på mobil og tablets, giver bedre design, søgefunktion og en mere avanceret udgave af den side, hvor man kan teste sin viden om temaet.

Tilmeld dig VIDEN+ nyhedsbrev
Du kan tilmelde dig VIDEN+ nyhedsbrev og få en mail hver gang, der udkommer et nyt tema.
Tilmeld dig nyhedsbrevet her på videnplus.nu/#nyhedsbrev

Om VIDEN+
Webmagasinet VIDEN+ går tæt på sundhedsforskning, tendenser og udvikling på Bispebjerg og Frederiksberg Hospitaler.
Udkommer 6 - 8 gange om året.

​​​​