Vi vil gerne høre din mening

Hvis du er patient på Bispebjerg eller Frederiksberg Hospital i august, september eller oktober 2014, modtager du måske et spørgeskema med posten i løbet af efteråret, som vi håber, at du vil besvare. Med spørgeskemaet vil vi gerne høre din mening om at være patient hos os.

Din besvarelse hjælper os til at blive bedre

Dine oplevelser som patient er værdifulde for os, og du kan bedst fortælle, hvordan det er at være patient hos os. Dine erfaringer skal hjælpe med at forbedre kvaliteten i vores ydelser, og måden vi kommunikerer på. Derfor har vi brug for så mange input og ærlige meninger som muligt.

Tiden, som du bruger på at besvare spørgeskemaet, har stor værdi for kommende patienter. På forhånd tak!

Om undersøgelsen

Det er Danmarks fem regioner, der står bag undersøgelsen. Læs mere om Den Landsdækkende Undersøgelse af Patientoplevelser (LUP) her.