Minister på besøg i Lungemedicinsk Afdeling

Sundhedsminister Nick Hækkerup besøgte i dag Lungemedicinsk Afdeling sammen med Dansk Sygeplejeråd, Danmarks Lungeforening og Region Hovedstaden. Det skete i anledning af regeringens nye projekt om aktiv patientstøtte til kronikere.

Regionsformand Sophie Hæstorp Andersen tog imod foran indgang 60, inden der var oplæg om kronisk patientforløb inden for lungesygdomme og besøg i lungeambulatoriet med visning af lungefunktionsundersøgelse og telemedicinsk opkald til lungepatient.

Hospitalsdirektør Janne Elsborg, formand for Dansk Sygeplejeråd Grete Christensen og Sophie Hæstorp Andersen i samtale med ministeren.

Ledende overlæge på Lungemedicinsk Afdeling Helle Frost Andreassen hilser på Nick Hækkerup. Til højre for hende ses ledende oversygeplejerske Hanne Lund Pedersen.