Bispebjerg Hospitals 100 årige historie kan nu igen besøges

Alle interesserede inviteres på en historisk rejse til fire små drivhuse, hvor man kan opleve hospitalet gennem 100 år. Drivhusene er placeret rundt på Bispebjerg Hospitals matrikel.

De fire drivhuse blev flittigt besøgt i 2013, i forbindelse med hospitalets 100 års jubilæum.

DRIVHUS 1

TAG PÅ REJSE TIL FORTIDEN, OG OPLEV BISPEBJERGS HISTORISKE ÅND
Udforsk den historiske tidslinje, eller fordyb dig i den store historiebog. Oplev grøn omsorg og udvikling i 100 år gennem en rejse i vores historiske billedgalleri

DRIVHUS 2

MØD DE MANGE MENNESKER, SOM UDGØR HOSPITALETS RYGRAD
Gæt hvor mange blodprøver eller stykker smørrebrød, der hver dag laves på Bispebjerg Hospital. Find svar på, hvad Bispebjerg Hospital og en blåhval har til fælles. Læs om hospitalets unikke personligheder – fra dem der hjalp jøder på flugt under krigen, til fysiologiens far og lægen der fulgte patienterne hjem.

DRIVHUS 3

SE HOSPITALETS UDSTYR GENNEM 100 ÅR
Tænk hvis du blev indlagt i fortiden! Se hvordan et bækken, en pacemaker eller instrumenter til rektoskopi så ud førhen. Gæt navne på fortidens teknologiske gennembrud. Følg udviklingen frem til i dag, eller oplev et bad i nutidens moderne hospital.

DRIVHUS 4

TRÆD INDENFOR I EN HELENDE ARKITEKTUR I GRØNNE OMGIVELSER
Læs om hospitalets arkitektoniske perler, og saml klodserne til et puslespil. Nyd en hyggelig stund i den smukke have med sjælden botanik, eller skriv dine ønsker og drømme for fremtiden i ønskebrønden.

Udstillingen er åben alle dage