Oplevelsesløb på Bispebjerg Hospital

Find løbeskoene frem og deltag i et unikt løb rundt på området ved Bispebjerg Hospital. Det sker fredag den 24. maj mellem kl. 16 og 19. Løbet er et af mange events som åbner hovedstadsregionen for borgerne fra den 23. – 25. maj.

Bispebjerg Hospital er i international særklasse, når det kommer til idrætsforskning. Kom og oplev hospitalet fra en anden side fredag den 24. maj, hvor du får mulighed for at deltage i et oplevelsesløb i de smukke omgivelser. Løbet finder sted fredag den 24. maj fra kl. 16.00-19.00 på Bispebjerg Hospital.

Det er gratis at deltage i løbet - du skal blot tilmelde dig her:

Tilmelding til Oplevelsesløbet

Du tilmelder dig løbet på Danmarks Internationale Regions hjemmeside.

Link:  Tilmelding til Oplevelsesløb

De første 300 tilmeldte er sikret en mulepose. Alle er dog velkomne til at møde op – også uden tilmelding.

Test din balance og din kondition

ruten vil der være forskellige spots, hvor du som løber vil blive aktiveret idrætsforskerne. Test bl.a. din balance og din kondition. Alle løbere bliver sendt af sted i forskellige heats, og mens man venter, vil der i start- og målområdet være musik og mulighed for at købe lidt godt til ganen og maven.

Danmarks Internationale Region (DIR)

Løbet på Bispebjerg er en del af en række forskellige events som åbner hovedstadsregionen for borgerne og inviterer alle interesserede indenfor. Virksomheder, universiteter, hospitaler og kulturorganisationer præsenterer deres verden og hverdag, igennem en lang række skræddersyede events og oplevelser fra den 23. – 25. maj. Du kan læse mere om arrangementet og se de forskellige aktiviteter på www.dirdage.dk.

Se også programmet for Verdensklasseforskning på Kulturværftet den 23. maj og i Albertslund den 24. maj. Her vil en række internationalt, anerkendte forskere holder foredrag, blandt andet professor, overlæge Vibeke Backer fra Lungemedicinsk Forskningsenhed, som fortæller om sin forskning i sport og astma og professor, overlæge, Thorkild I. A. Sørensen, Institut for Sygdomsforebyggelse fortæller om at fedme er noget helt andet end alle går og tror.