Jubilæumsbogen "Mosaikker af et hospitals liv"

I anledning af 100-års dagen udgiver hospitalet en jubilæumsbog, som du her kan smugkigge på og se, hvor og hvornår den kan købes.

100-års jubilæumsbogen er på gaden fra den 2. september.

De 276 sider er fyldt med store og små historier fra hospitalets 100-årige liv - krydret med gamle og nye foto og opslag med billeder af de smukke haver og arkitekturen.

De 44 artikler i bogen er primært skrevet af nuværende og tidligere medarbejdere på hospitalet.

I artiklerne kan du både læse om mere faglige emner, f.eks. om den avancerede forskning, der har sat hospitalet på verdenskortet.

Du kan læse om bygningerne og havernes helende kraft og om de medarbejdere, som satte deres eget liv ind på at hjælpe modstandsfolk og danske jøder under besættelsen.

Men du kan også finde alle røverhistorierne, de personlige erindringer og komme tæt på hverdagens mange livsbekræftende episoder og de farverige personer, høj som lav, der har givet hospitalslivet kulør.

Og du kan læse om byggeriet af det nye hospítal, Nyt Hospital og Ny Psykiatri Bispebjerg, og om, hvordan alt det gode fra de første 100 år skal bringes ind i fremtiden.

Sådan får du fat i et eksemplar

Bogen kan købes for et symbolsk beløb på kr. 50. Den er til salg fra den 2. september til den 25. september.

Den kan købes her:

Andre salgssteder

Bod ved Åbent Hus-arrangementet d. 14. september 2013

Bod ved DSR-konferencen om Charlotte Munck, Uddannelsescentret, d. 23. september 2013

Kontanter og kun aftalt beløb. Dankort modtages ikke.