Fuldt hus på Bispebjerg Hospital

Mere end 1000 nysgerrige besøgende havde taget turen til Bispebjerg Hospital lørdag den 14. september for at opleve de forskellige aktiviteter, der dannede rammen om hospitalets åbent hus-arrangement. Dagen var fuld af oplevelser for både børn og voksne, og det snart 100 år gamle hospital viste sig fra sin smukkeste side på den solrige efterårsdag. Se de stemningsfulde billeder fra dagen her.

Til Åbent hus kastede de små sig ud i at designe og bygge fremtidens hospital – dog var arkitekttegninger og tunge byggesten skiftet ud med farvede tuscher og LEGO-klodser.

Nede i hospitalets tunneller kunne de modige komme en tur med spøgelsestoget, som i det her tilfælde var to hospitalssenge bemandet af blodige portører.

Tidligere ansatte på Bispebjerg Hospital startede dagen med morgenmad kl. 09.00, hvor hospitalet var vært ved det glade gensyn.

Hospitalets køkken var en populær stand, som mange besøgende slog et smut forbi - her kunne man nemlig smage på nogle af de retter, køkkenet serverer til hospitalets patienter.

Fire drivhuse inviterede inden for til en historisk rejse gennem Bispebjerg Hospitals 100 år.

På operationsgangen kunne man teste både fingerfærdighed og præcision ved at prøve de kirurgiske instrumenter - målet var at fange en vingummibamse i et knæ.

Cykeltaxaer transporterede de besøgende rundt på hospitalet i det dejlige vejr.

Kapellet åbnede dørene for alle interesserede, da hospitalets kor gav en flot koncert i den smukke, gamle bygning.

Gennem hele dagen stod Direktionen klar i det store telt ved hovedindgangen for at tale med de mange besøgende og få idéer til fremtidens hospital.

Fysioterapeuter havde fundet det avancerede udstyr frem for at analysere løbestil og teste kondital på de mange besøgende.

Foto: Byggeriets Billedbank