Systematisk COVID-19-test hver uge

Alle medarbejdere, der har fysisk fremmøde på vores hospital, kan blive testet hver uge.

Du kan vælge at pode dig selv ved vores selvpodningsstationer eller at få hjælp til at blive podet. Hvis du har symptomer på COVID-19 skal du fortsat podes i bygning 6, midt.

Her kan du blive podet
Hvis du vil pode dig selv, kan du gøre det på Bispebjerg i Laboratorie og Logistik bygningen i bygning 80. Her kan du tage podesættet med ud på toilettet og pode dig selv og aflevere prøven. 

Du kan også det med hjem og aflevere prøven dagen efter. Husk, at prøven kan tages i et undersøgelsesrum eller på et badeværelse med gode faciliteter til bl.a. håndhygiejne. Du ikke må foretage podningen i fællesområder, på et kontor eller i en personalestue.

Der er også selvpodningsstationer i uniformskiosk 1 under bygning 3, i uniformskiosk 2 under bygning 60 og ved uniformsafleveringsstationen i kælderen under bygning 7.

Medarbejderpodning i bygning 6

Fra fredag d. 28. maj samles medarbejderpodning igen i bygning 6. 

Hvis du skal podes som del af systematisk test, som nær kontakt eller som led i udbrudshåndtering, skal du gå til bygning 6 indgang vest. Det er fortsat uden tidsbestilling, og du skal huske dit sundhedskort. 

For at sikre en grad af opdeling mellem personale og patienter til podning er der lavet tidsintervaller til hhv. patienter og personale, der fremgår nedenfor. Du kan opleve at stå i kø med patienter særligt i overgangen fra et timeslot til et andet. Husk at være tålmodig særligt i opstartsperioden og at følge anvisningerne fra personalet i podeklinikken. 

7:35-09:00: Personale
9:00-11:00: Patienter
11:00-13:00: Personale
13:00-15:00: Patienter
15:00-16:00: Personale
16:00-18:00: Patienter

Frederiksberg matriklen

På Frederiksberg er der en selvpodningsstation i uniformskiosken.

Den mobile podeenhed er fremadrettet på Frederiksberg hver uge. Du kan blive podet i tidsrummene 08.00-12.30 og 13.00-15.00, indgang 4, lokale 10.0.603. I uge 4 er den mobile podeenhed åben onsdag og torsdag, og fra uge 5 tirsdag, onsdag og torsdag. Husk at medbringe dit sundhedskort.

OBS - udfasning af podning på Frederiksberg

I uge 24 er der åbent for podning tirsdag og torsdag.
I uge 25 og uge 26 er der åbent for podning om torsdagen.
Fra uge 27 er det ikke længere muligt at blive podet på FRH matriklen. Det er dog stadig åbent for selvpodning. Og for at blive podet på Bispebjerg.


Har du symptomer?
Hvis du har symptomer på COVID-19, skal du kontakte din leder og aftale podning. Du skal bruge indgang midt i bygning 6. 
 OBS

Færdigvaccinerede medarbejdere behøver ikke længere at blive testet regelmæssigt fra 14 dage efter 2. vaccination uanset vaccinetype.

Kilde: SST, 19/4-2021
Redaktør