Aktuelle udbud

​Her på siden publicerer vi udbud vedrørende projekt Nyt Hospital Bispebjerg. Alle opgaver på over 500.000 kr. skal i offentligt udbud.

Nyt Hospital Bispebjerg bliver gennemført som en række separate delprojekter med hver sin projektorganisation omfattende bygherrerådgiver, tekniske rådgivere og entreprenører.​​

Bygherreorganisationen sikrer udførelsen af alle delprojekterne.

Udbud: Røntgensatellit

Udbuddet omfatter en totalentreprisekontrakt vedr. projektering og opførelse af en bygning som midlertidigt skal indeholde røntgenfaciliteter og en udvidelse af akutmodtagelsen. Bygningen skal placeres i forbindelse med eksisterende akutmodtagelse på Bispebjerg Hospital og skal etableres samtidig med at akutmodtagelsen er i drift/brug. Bygningen skal stå færdig i første kvartal 2019 og efter planen være i brug i ca. 4 år. Bygningen skønnes at være på op til 950 m2, hvoraf cirka 750 m2 er programmeret i udbuddet.

Gå til udbudsbekendtgørelsen