Få besked

​Information kan hjælpe til at gøre det lettere at bo eller arbejde ved siden af en byggeplads. Du har flere muligheder for at følge med i, hvad der sker, og blive informeret om f.eks. trafik eller støj på forhånd.

​​

​​Bliv varslet pr. SMS

​​​Du kan tilmelde dig en sms-service, der bliver brugt til vigtige beskeder om fx støj, trafik og parkering.​

Naboer kan tilmelde sig servicen ved at sende teksten NYTBISP til 1919. Det er gratis at modtage sms'er, men koster almindelig takst at tilmelde sig.

Personale på hospitalet kan i stedet sende teksten MITBISP til 1919 og få målrettede beskeder. Man kan til enhver tid framelde sig tjenesten.​

Få nyheder pr. mail

Du kan få en e-mail, når vi lægger nyheder på hjemmesiden. Du får højst én mail i døgnet og kan altid afmelde dig igen.​​​​​

Abonnér på vores nyhedsmail.

Følg projektet på Facebook

​​​På Facebook-siden lægger vi kortere nyheder, relevante links og aktuelle fotos på nogle gange om ugen. Her har du også mulighed for at komme hurtigt og nemt i dialog med os, der arbejder på byggeprojektet.

Besøg projektets Facebook-side.

Del dine oplevelser af byggeriet på Instagram

​​​På Instagram deler vi billeder fra projektet og af personerne bag. Alle kan være med til at fortælle om projektet i billeder. Brug #nytbispebjerg eller #mitbispebjerg.

Se projektet på Instagram.​

Deltag i vores arrangementer

​​Nogle gange er det bare bedst at tale sammen ansigt til ansigt. Vi inviterer med jævne mellemrum til f.eks. Åbent hus, julearrangement, rundvisninger eller markeringer af milepæle i projektet. Følg med her på hjemmesiden eller på vores Facebookside, hvor vi annoncerer events.


Redaktør