Se film om byggeriet

Byggeri indfanges bedst i levende billeder, og vi laver ofte film om, hvad der sker i byggeriet af Nyt Hospital Bispebjerg. Se de seneste film her:

 Film om Nyt Hospital Bispebjerg

På vej mod et fantastisk Bispebjerg (kort)

Frem mod 2025 bygger vi Nyt Hospital og Ny Psykiatri Bispebjerg. Her kan du få en kort introduktion til det store byggeprojekt.

Produceret for Nyt Hospital og Ny Psykiatri Bispebjerg.
Redaktion: Louise Voss Bendixen og Karen Grønkjær Kjeldsen.
Fotos og illustrationer: Friis & Moltke, PLH Arkitekter, KHR arkitekter, Mikkelsen Arkitekter, WHR Architects, Byggeriets Billedbank, Region Hovedstaden.

/ / Varighed: 1:46

På vej mod et fantastisk Bispebjerg (kort)

Frem mod 2025 bygger vi Nyt Hospital og Ny Psykiatri Bispebjerg. Her kan du få en kort introduktion til det store byggeprojekt. Produceret for Nyt Hospital og Ny Psykiatri Bispebjerg. Redaktion: Louise Voss Bendixen og Karen Grønkjær Kjeldsen. Fotos og illustrationer: Friis & Moltke, PLH Arkitekter, KHR arkitekter, Mikkelsen Arkitekter, WHR Architects, Byggeriets Billedbank, Region Hovedstaden.

/

Bispebjerg Hospital slår dørene op til fremtidens arbejdsplads

En milepæl i byggeriet af Nyt Hospital Bispebjerg er nået. En ny bygning til førsteklasses forskning, logistik og analyse er indviet, og det betyder blandt andet hurtigere svartider på blodprøver, mere patientnær forskning og et langt bedre overblik over leverancer. Se stemningsbilleder fra den festlige indvielse.

/

Melissa Vetter: Jeg skal arbejde i den nye Laboratorie- og Logistikbygning

Melissa Vetter er bioanalytiker på Bispebjerg Hospital og en af de første medarbejdere, der skal flytte over i de nye bygninger under projektet Nyt Hospital Bispebjerg. Her fortæller hun om sine forventninger til et nyt arbejdsliv i Laboratorie- og Logistikbygningen, der blev indviet den 9. oktober 2018.

/

Åbent hus i Nyt Hospital Bispebjerg

Søndag den 2. september var der Åbent hus i hospitalsbyggeriet på Bispebjerg Hospital. Der var gravemaskiner, robotter i kælderen, gratis kaffe og høj sol. Tag med på en stemningsfuld tur bag kulissen på det store byggeprojekt.

/

Hils på hospitalets nye robot til åbent hus

Medarbejderne i Bispebjerg Hospitals driftsafdeling har fået en ny kollega. Søndag den 2. september 2018 kan du hilse på robotten til åbent hus i byggeriet og være med i konkurrencen om at finde det bedste navn til den.

/

Sådan bygger vi Akuthuset

Bygge og rive ned. Bygge og rive ned. Der er begrænset plads på hospitalsgrunden på Bispebjerg, og derfor er det nødvendigt at bygge det store nye Akuthus i faser, hvor vi skiftevis bygger nyt, flytter personale og funktioner, river ned og bygger nyt.

/

Ikonisk tunnelsystem på Bispebjerg Hospital udbygges

Det over 100 gamle tunnelsystem under Bispebjerg Hospital bliver nu forlænget. En ny strækning, som består af speciallavede bokselementer, skal skabe forbindelse til den nye Laboratorie- og Logistikbygning.

/Redaktør