Se film om byggeriet

Byggeri indfanges bedst i levende billeder, og vi laver ofte film om, hvad der sker i byggeriet af Nyt Hospital Bispebjerg. Se de seneste film her:

 Film om Nyt Hospital Bispebjerg

På vej mod et fantastisk Bispebjerg (kort)

Frem mod 2025 bygger vi Nyt Hospital og Ny Psykiatri Bispebjerg. Her kan du få en kort introduktion til det store byggeprojekt.

Produceret for Nyt Hospital og Ny Psykiatri Bispebjerg.
Redaktion: Louise Voss Bendixen og Karen Grønkjær Kjeldsen.
Fotos og illustrationer: Friis & Moltke, PLH Arkitekter, KHR arkitekter, Mikkelsen Arkitekter, WHR Architects, Byggeriets Billedbank, Region Hovedstaden.

/ / Varighed: 1:46

På vej mod et fantastisk Bispebjerg (kort)

Frem mod 2025 bygger vi Nyt Hospital og Ny Psykiatri Bispebjerg. Her kan du få en kort introduktion til det store byggeprojekt. Produceret for Nyt Hospital og Ny Psykiatri Bispebjerg. Redaktion: Louise Voss Bendixen og Karen Grønkjær Kjeldsen. Fotos og illustrationer: Friis & Moltke, PLH Arkitekter, KHR arkitekter, Mikkelsen Arkitekter, WHR Architects, Byggeriets Billedbank, Region Hovedstaden.

/

Ikonisk tunnelsystem på Bispebjerg Hospital udbygges

Det over 100 gamle tunnelsystem under Bispebjerg Hospital bliver nu forlænget. En ny strækning, som består af speciallavede bokselementer, skal skabe forbindelse til den nye Laboratorie- og Logistikbygning.

/

Patienterne skal helst ikke sige ja til gravemaskinen

Hvordan er det at arbejde lige ved siden af en byggeplads? Birger Christensen fra Audiologisk Afdeling har kontor ved siden af det nye tunnelbyggeri på Bispebjerg Hospital. Tunnelbyggeriet skal forbinde den nye Laboratorie- og Logistikbygning med resten af hospitalet.

/

Højt solskin og højt løb på Bispebjerg

300 løbere fik sig en anderledes oplevelse, da ruten gik gennem de underjordiske tunneller, op i parkeringshuset og forbi byggepladserne på Bispebjerg Hospital.

/

Konkurrence: Hvad skal vi bruge byggehegnet til?

Foråret er kommet til byggepladserne på Bispebjerg Hospital, og vi føler os i det kreative hjørne. Har du en god idé til, hvordan vi skal bruge vores byggehegn? Måske skal vi male på det, lave kighuller eller noget helt tredje? Send dit forslag senest den 30. april, og hvis din idé bliver realiseret, kvitterer vi med en god æske chokolade og en flot mulepose.

/

Unikke rammer for forskning åbner i 2019

Det nye ”Center for Translationel Forskning” skal skabe synergier i forskningsmiljøet og sætte Bispebjerg og Frederiksberg Hospital på verdenskortet. Translationel forskning handler om at ”oversætte” forskningsresultater til behandlinger, der kan bruges på patienter. Med det nye center får forskerne nogle helt unikke rammer for at omdanne deres viden til metoder, der forbedrer den behandling, der gives i dag.

/

Psykiatriens medarbejdere bygger deres fremtidige arbejdsplads

Siden 2011 har medarbejdere, patienter og pårørende samarbejdet med arkitekter og rådgivere om at bygge det kommende psykiatriske center på Bispebjerg, "Ny Psykiatri Bispebjerg". En af dem, der har deltaget i workshopsene i løbet af årene, er Anne Ohmann Jelle, afdelingssygeplejerske på et psykiatrisk afsnit i Gentofte.

/Redaktør