Sikkerhed på lystavlen: ”Vi tager ansvar og passer på hinanden”

​Arbejdsmiljø, trivsel og sikkerhed frem for alt. Det budskab blev gentaget igen og igen, da totalentreprenør Rizzani de Echer inviterede til Health and Safety Event på byggepladsen.

Vent...

Fredag eftermiddag blev værktøjet lagt til side og kranerne slukket på byggepladsen. 200 byggefolk stimlede sammen for at gøre hinanden klogere på, hvordan vi skaber en sikker plads for dem, der arbejder på at gøre Nyt Hospital Bispebjerg til virkelighed.

- For os er det afgørende at skabe en byggeplads med en kultur, hvor vi alle tager ansvar og passer på hinanden. At rapportere utilsigtede hændelser og risici er en opgave, som vi er fælles om at løfte - fra håndværkerne til de administrative – og derfor er alle med, siger Hanne Suhr, der er Health and Safety Manager hos Rizzani de Echer.

LÆS OGSÅ: De Helende Haver kåret til Byens Bedste Byrum

Rizzani er totalentreprenør på hospitalsbyggeriet og har arrangeret dagen sammen med Nyt Hospital Bispebjerg. Udover frokost og socialt samvær var der opgaver og fælles brainstorm om sikkerhed og arbejdsmiljø på programmet.

- Regionens hovedopgave er sundhed. For borgerne i Københavnsområdet, men også dem, der arbejder på byggepladsen. Det er vores ansvar at sørge for, at de altid kommer sikkert hjem fra arbejde, siger Berit Damm, projektchef for Nyt Hospital Bispebjerg.

Fredagens arrangement var startskuddet til en løbende kampagne om trivsel og sikkerhed på vores byggeplads.