​​​- Det er et fantastisk projekt at være en del af, siger Berit Damm, der er ny projektchef på Nyt Hospital Bispebjerg. Foto: Jens Panduro

Nyt Hospital Bispebjerg henter ny projektchef i egne rækker

​Berit Damm er valgt til at styre milliardprojektet på Bispebjerg sikkert i havn. Efter 12 år som økonomichef på projektet er hun det oplagte valg, lyder det fra Center for Ejendomme.​

Vent...

​På Bispebjerg Hospital tårner kranerne højt over byggepladsen. De lægger an til at bygge fundamentet til fremtidens hospital.

En ny kvinde er nu i sat i spidsen for det store komplekse byggeri, der snart skyder op af jorden. Eller ny er nok så meget sagt, for Berit Damm har slået sine folder på Bispebjerg-projektet i snart 12 år.

- Jeg er meget begejstret for at kunne udnævne Berit Damm som ny projektchef. Hun har fulgt projektet siden den spæde start, og hendes store erfaring og forståelse for projektets kompleksitet er meget vigtig for kontinuiteten i dette vigtige byggeri, siger vicedirektør Ole Kristian Bottheim fra Center for Ejendomme, der er ansvarlig for opførelsen af de fleste hospitalsbyggerier i Region Hovedstaden.

- Berit forstår, hvad det kræver at være fremtidens bygherre, og jeg har en klar forventning om, at hun nok skal styre det her projekt sikkert i havn, tilføjer Ole Kristian.

12 år i bagagen

Da Berit Damm i 2010 blev ansat til at styre proces og økonomi i det store kvalitetsfondsprojekt på Bispebjerg Hospital, havde hun ikke drømt om at komme til at stå i spidsen for det en dag. Men hun er godt rustet til opgaven:

- Det er et fantastisk projekt at være en del af. Jeg er meget glad for at blive vist denne tillid, og jeg er superglad for, at jeg fortsat kan få lov at lede dette team af dygtige mennesker, siger Berit Damm, der i det daglige har ansvar for et tværfagligt hold på ca. 15. ansatte, der står for planlægningen af det nye hospital.

Berit har fungeret som konstitueret projektchef siden december 2021, hvor hun overtog stillingen fra Lene Stevnhoved.​