Året der gik i Nyt Hospital Bispebjerg

​2022 går mod sin slutning. Det har været et særdeles spændende år for byggeriet på Bispebjerg. Læs om årets højdepunkter og tryk på links for at læse mere.​

Vent...

I foråret indviede hospitalet Bispebjergs Helende Haver, som er renoveret med en gavmild donation fra A.P. Møller Fonden. En ny bog, der fortæller om projektet og havernes historie er netop udkommet.

I august holdt vi sammen med totalentreprenør Rizzani de Eccher et sikkerhedsevent for at sætte fokus på sikkerhed og sundhed på byggepladsen under mottoet: Safe Site Saves Lifes. Og i september kunne vi åbne byggepladsen for naboer og medarbejdere til Åbent Hus. Tak til alle, der hjalp med ved disse events.

I efteråret rykkede vi teltpælene op og flyttede ind i nye kontorfaciliteter. Så nu bor vi direkte på byggepladsen sammen med projektets rådgivere og Rizzani.

Arbejdet med at opføre Nyt Hospital Bispebjerg har for alvor taget fart i løbet af året, og i slutningen af november kunne vi fejre rejsegilde på nordblokken. En vigtig milepæl for byggeriet, og en festlig fejring af det gode samarbejde på et projekt med stor diversitet.

Glædelig jul  ​fra alle os i

Nyt Hospital Bispebjerg