Aktuelle udbud

​Her på siden publicerer vi udbud vedrørende projekt Nyt Hospital Bispebjerg.

Nyt Hospital Bispebjerg bliver gennemført som en række separate delprojekter med hver sin projektorganisation omfattende bygherrerådgiver, tekniske rådgivere og entreprenører.​​

Bygherreorganisationen sikrer udførelsen af alle delprojekterne.

Udbud: Totalentreprise, Nyt Uddannelsescenter Bispebjerg

Som led i udviklingen af Nyt Hospital Bispebjerg skal der opføres et Nyt Uddannelsescenter Bispebjerg. Nyt Uddannelsescenter Bispebjerg skal skabe attraktive og fleksible fysiske rammer for uddannelse og samarbejder på tværs af fag, specialer og sektorer. Det nye uddannelsescenter omfatter i ca. 2.-3 000 etage m2 nybyggeri over terræn indeholdende fælles arealer, møde- og undervisningsfaciliteter samt dertil knyttede administrative kontorer og servicefunktioner.

Se udbudsteksten her: https://www.udbud.dk/Pages/Tenders/ShowTender?tenderid=59396

Udbud: Totalentreprise, Akuthuset, Nyt Hospital Bispebjerg

Totalentreprise-kontrakten er tildelt italienske Rizzani de Eccher med underentreprenør Vamed (Østrig) og underrådgivere ATI Project (It), Sweco (Sv) og Creo Arkitekter (DK).