​​

Få besked

​Information kan hjælpe til at gøre det lettere at bo eller arbejde ved siden af en byggeplads. Du har flere muligheder for at følge med i, hvad der sker, og blive informeret om f.eks. trafik eller støj på forhånd.

Få kort nyt i indbakken​​

Byggenyt er en kort opdatering på de vigtigste nyheder om de større byggeprojekter på Bispebjerg Hospital. Nyhedsbrevet bliver i udgangspunktet sendt ud hver 14. dag. 

Det vil altid indeholde seneste nyt og informationer om, hvordan byggeriet påvirker fx trafikken og parkeringsmuligheder, eller om du kan forvente støj eller vibrationer i den kommende tid.

Du kan tilmelde dig nyhedsbrevet ved at klikke på dette link og udfylde oplysningerne. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.​

Få nyheder pr. mail

Du kan få en e-mail, når vi lægger nyheder på hjemmesiden. Du får højst én mail i døgnet og kan altid afmelde dig igen.​​​​​

Abonnér på vores nyhedsmail.


Få faglig indsigt på LinkedIn

​​​På vores LinkedIn-profil kan du få mere faglig  viden om projektet: Hvem er vi, der planlægger og bygger nyt hospital - og hvem vi bygger til.

Følg os på LinkedIn her.


Del dine oplevelser af byggeriet på Instagram

​​​På Instagram deler vi billeder fra hospitalets hverdag og fra byggeprojektet. Alle kan være med til at fortælle om projektet i billeder. Brug #nytbispebjerg eller #mitbispebjerg.

Se hospitalets profil på Instagram.​


Deltag i vores arrangementer

​​Nogle gange er det bare bedst at tale sammen ansigt til ansigt. Vi inviterer med jævne mellemrum til f.eks. Åbent hus, julearrangement, rundvisninger eller markeringer af milepæle i projektet. Følg med her på hjemmesiden eller på hospitalets Facebook-side.


Redaktør