Mad fra hospitalets køkken

​Her kan du læse om mad og drikke til patienter.

​​

I køkkenet på Bispebjerg Hospital arbejder vi med friske råvarer i sæson og laver mad fra bunden. Minimum 90 % af vores råvarer er økologiske og i videst udstrækning lokale. Vi har vores egen bager, som sørger for friskbagt brød af høj kvalitet. Vores slagtere laver al pålæg fra bunden. 

Vi arbejder med respekt og får mest muligt ud af alle råvarer. Et eksempel er blomkål hvor både buketterne, stokken og bladene bruges. Dermed reducerer vi madspild og skåner miljøet.

Vi serverer dagligt tre hovedmåltider og et bredt udvalg af mellemmåltider. Til frokost serverer vi lune retter, hvor patienterne kan vælge mellem en klassisk dansk livret eller en autentisk verdensret, samt en lækker dessert. Til aften serverer vi lækkert smørrebrød, på hjemmebagt økologisk rugbrød. Så vi håber vores måltider kan bidrage med lidt lyspunkter i løbet af dagen.

Vi har i udviklingsfasen spurgt Bispebjerg Hospitals Borgerpanel om deres erfaringer og ønsker i forhold til hospitalsmad. Det har givet værdifuld viden og gjort os i stand til at lave et madkoncept, som rammer vores patientgruppes ønsker. 

Redaktør