​​Specialestuderende Nadja og post doc Mona ved den internationale workshop "Decoding the neural substrate of impulsivity: Looking at the genetics of behavior with focus on serotonin and glutamate systems​"  afholdt på laboratoriet i september 2015. (Foto af Esther Kjær Needham)

For studerende

​Som studerende ved laboratoriet lærer du de basale færdigheder, der kræves for at lave vores forskning, og alt videnskabeligt arbejde resulterer i en videnskabelig artikel. Læs mere om de forskellige muligheder samt ledige studenterprojekter her på siden.

Som studerende på vores laboratorium har du flere valg. Nogle deltager primært i mindre projekter, som kan laves i fritiden. Andre indgår i større projekter, som specialeprojekter, der finansieres efter aftale eller af et skolarstipendiat af 6 til 12 måneders varighed. Alt videnskabeligt arbejde skal resultere i en videnskabelig artikel. Fortsat forskning kan senere føre til en Ph.d. 

På laboratoriet bliver du oplært i de basale færdigheder, der kræves for at lave vores forskning, herunder stereologi, histologisk arbejde i laboratoriet, dataindsamling, artikelskrivning m.m. 

Derudover, får du mulighed for at deltage i konferencer og videnskabelige mød​​er både inden- og udenlands.

Vores studerende er primært medicin- eller biologistuderende, men andre specialer, som ingeniører, dyrlæger, humanbiologer o.lign., er naturligvis også velkomne.

Ledige studenterprojekter:

Vi har ikke nogle ledige studenterprojekter i øjbliket men du er velkommen at Kontakt os for at høre mere, eller hvis du har en god ide.

Redaktør