​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

TrygMor

​TrygMor er en gratis telefonrådgivningstjeneste for borgerne i Region Hovedstaden. Her kan du som gravid eller ammende ringe og få personlig og lægefaglig vejledning om brug af medicin, naturmedicin og rusmidler.​

​Du kan f.eks. stille spørgsmål om:  

  • Hvilken medicin må jeg tage eller ikke tage, når jeg er gravid?
  • Kan medicin påvirke mit barn igennem modermælken?
  • Må jeg tage rusmidler eller naturmedicin, hvis jeg er gravid eller ammer?

Vi ved, at det kan være kompliceret at gennemskue, hvilken medicin man må tage eller ikke tage, når man er gravid eller ammer. Denne tvivl kan ofte medføre store bekymringer, og mange kvinder vælger at holde sig fra al medicin uden at rådføre sig med en læge. Dette er ikke altid den rigtige beslutning, da medicin kan være vigtig for en sund graviditet.

Vores team består af læger med specialviden inden for medicin under graviditet og amning. Dine spørgsmål vil derfor blive behandlet med den størst mulige kompetence.

Med TrygMor, håber vi, at flere gravide og ammende vil få den behandling, de har brug for, hvilket vil øge sundheden for dem og deres børn.

Rådgiverne

Når du ringer til TrygMor får du personlig og lægefaglig vejledning om brug af medicin, naturmedicin og rusmidler af vores rådgivningsteam.

​Jon Andersen, Læge, ph.d.Arendse Torp-Pedersen, Læge​


Redaktør