P-Lupus antikoagulans

Fra den 2. december 2019 vil analysen NPU02616 P-Lupus antikoagulans blive analyseret på Klinisk Biokemisk Afdeling, Rigshospitalet.

Vent...

Analysemetoden er uændret, se Rigshospitalets datablad for analysen P-Lupus antikoagulans

Prøveemballagen er fremover 6 stk. 2 ml citratglas med blå prop og hvid ring (Blå2H).

Prøverne skal opbevares på køl eller isvand efter prøvetagning og skal bringes til Klinisk Biokemisk Afdeling inden 1 time.

Klinisk Biokemisk Afdeling sørger for håndtering og forsendelse af prøverne til Rigshospitalet.

Spørgsmål vedrørende P-Lupus antikoagulans-analysen kan stilles til rådighedshavende læge på Klinisk Biokemisk Afdeling, BFH på telefon 21 38 11 50 eller til Klinisk Biokemisk Afdeling, Rigshospitalet på telefon 35 45 30 11​.