Velkommen til Dermato-Venerologisk Afdeling og Videncenter for Sårheling

OBS! Fra mandag den 10. juli og 3-4 uger frem er døren til bygning 4, hvor vi holder til, lukket på grund af renovering. Indgang skal derfor ske via døren i gavlen (ved Gefionspringvandet). Sengetransporter, eldrevne køretøjer og brede kørestole skal igennem tunnelsystemet via bygning 3. Følg skiltene, der viser vej.

Bemærk: Vi indfører nyt it-system, som hedder Sundhedsplatformen. Det betyder, at der kan opstå ekstra ventetid, men vi sikrer, at akutte og alvorlige ting ikke bliver udskudt. Tak for din forståelse.

Afdelingens primære opgave er forebyggelse og behandling af patienter med hud- og kønssygdomme samt patienter med vanskeligt helende sår. Vi gør os umage for at informere dig i forhold til din sygdom, forebyggelse, undersøgelse og behandling. Du er altid velkommen til at spørge, hvis der er noget du er i tvivl om. Det er også vigtigt for os, at du føler dig tryg, og oplever så kort ventetid som muligt.

Til din første aftale i afdelingen, skal du udfylde det oplysningsskema, du har fået sendt sammen med din indkaldelse. Oplysningerne er vigtige for lægen. Bliver du forhindret i at møde, bedes du melde afbud så tidligt muligt. Vi har mange patienter på venteliste, som måske kan bruge din tid.