​​​​​

Opvågningen

På Opvågningen behandler vi hvert år mellem 6000 – 7000 patienter efter akutte og planlagte operationer. Vi tager os også af kritisk syge patienter, der har brug for at blive stabiliseret, før de skal opereres. 

På Opvågningen (POA) behandler vi patienter efter led- og knoglekirurgi (ortopædkirurgi) og mave-tarm kirurgi. 

Vi holder bl.a. øje med din vejrtrækning, kredsløb, blodtryk, puls og hjerterytme efter operationen eller undersøgelsen. Vi sørger også for, at du får den nødvendige smerte- og kvalmebehandling, hvis der er behov for det.

Vi lægger stor vægt på at skabe ro og tryghed under dit ophold hos os.
Hvor længe du skal være på afsnittet afhænger af indgrebet og din tilstand. Når du er velbefindende, bliver du kørt tilbage til sengeafdelingen.

Besøg
Pårørende kan ringe til os døgnet rundt. Vi anbefaler, at du selv på forhånd har udpeget en kontaktperson, som vi håber, vil hjælpe med at holde eventuelt andre pårørende informeret om din tilstand.

Du kan som pårørende være med til at skabe tryghed for patienten. Vi lægger på vægt på, at patienterne, efter bedøvelsen, kan vågne i rolige omgivelser, og vi anbefaler derfor kun korte besøg af de allernærmeste. Børn har dog altid mulighed for at have deres forældre hos sig, når de vågner. 

Betingelserne for besøg kan variere meget afhængig af, hvordan patienten eller andre patienter har det. Vær derfor forberedt på, at besøgende kan blive sendt ud, hvis vi vurderer, at det er nødvendigt for patienten selv eller andre patienter på afsnittet.

Redaktør