Anæstesiafsnit 1 og 2

Anæstesi er et komplekst speciale. På hospitalet bruger vi betegnelsen "anæstesi", når vi taler om bedøvelse. Men anæstesi omfatter også smertebehandling, intensiv behandling og akut medicin.

​​

  • På Bispebjerg Hospital bedøves mange typer af patienter, som ofte har komplekse sygdomme. Ingen patient og operation er ens, og der findes mange forskellige slags bedøvelses- og smertestillende midler. Det stiller ekstra krav til personalets opmærksomhed.

  • ​Anæstesiafsnittenes personale er derfor specialiseret i at bedøve og overvåge patienter ved både planlagte, akutte og komplekse operationer. Vores målsætning er, at bedøvelse og operation giver patienten mindst muligt ventetid og ubehag, at de får et godt kirurgisk resultat og vender tilbage til deres dagligdag hurtigst muligt.

Anæstesiafsnit 1 og 2

Her gives anæstesi til akutte og planlagte operationer inden for ortopæd- og tarmkirurgi. ​På Anæstesiafsnit 2 ​foregår de idrætkirurgiske operationer, hvor der i høj grad bedøves med ultralydsvejledte blokader (lokalbedøvelse).

Redaktør