​​Benyt oplysningerne på denne side for at komme i kontakt med Akutmodtagelsen, Akut Visitationsafsnit (AVA), afdelingsledelse og administration, samt Afdeling for Sammenhængende Patientforløb og Flexklinik.

Vær opmærksom på vores telefonåbningstid og på, at du ikke skal sende personfølsomme oplysninger til os på mail.​ Mailadressen kan ikke bruges til henvendelse vedrørende akutte eller planlagte sygdoms-/behandlingsforløb.​

Meld afbud, hvis du er forhindret

Har du ikke mulighed for at komme, vil det være en stor hjælp, hvsi du menlder afbud til os på telefon eller ved at skrive til os.

Skriv til os

Hvis din henvendelse indeholder personfølsomme oplysninger som for eksempel dit personnummer eller oplysninger om dit helbred, skal du skrive til os på en sikker forbindelse.

For borgere og patienter


Hvis du er i forløb på afdelingen, kan du skrive sikkert til os via hjemmesiden Min Sundhedsplatform (login med NemID)Du kan skrive sikkert til os med Digital Post via borger.dk (login med NemID)Har du generelle spørgsmål, der ikke indeholder fortrolige oplysninger, kan du skrive til os via e-mail.

​​Pas på​ dine personfølsomme oplysninger

Du er velkommen til at sende en e-mail til os. Vær dog opmærksom på, at hvis din henvendelse indeholder personfølsomme data, dvs. ​fødselsdato, CPR-nummer eller oplysninger om helbredsforhold, skal du anvende almindelig post, telefon eller digital post. Læs mere om digital post her.​​​