Ring før behandling ved akut sygdom eller skade

Husk at ringe til din praktiserende læge i åbningstiden. Uden for din praktiserende læges åbningstid skal du ringe 1813, inden du møder op på Akutmodtagelsen.

Akutmodtagelsen på Bispebjerg Hospital betjener over 435.000 borgere i København og Frederiksberg kommuner og har ca. 85.000 besøg og ca. 10.000 indlæggelser om året.


​Har du brug for akut hjælp?

Du skal ringe 1813, hvis du vil på Akutmodtagelsen på Bispebjerg Hospital eller have lægehjælp uden for din egen læges åbningstid. Du skal ringe 112 ved akut livstruende sygdom og tilskadekomst.

Bemærk!

Akutmodtagelsen fusionerede pr. 1. november 2017 med Akutklinikken på Frederiksberg Hospital.

​Del din oplevelse med os

Som patient i Akutmodtagelsen gør vi alt for, at du får den rette undersøgelse og behandling hurtigst muligt og afhængig af din tilstand. Samtidig gør vi en stor indsats for, at du får lige netop den information, som du har brug for. 

Akutmodtagelsen er en travl arbejdsplads for mange dygtige faggrupper. Men vi kan kun blive bedre til vores arbejde, hvis du stiller spørgsmål, når du er i tvivl om, hvad der foregår. 

Vi er interesseret i både ris og ros, så del dine oplevelser eller gode råd med os; enten direkte til personalet eller i et brev eller i en mail til ledelsen, når du er kommet hjem. Vi ser frem til at høre fra dig!