​​​​

Kirurgisk Modtageafsnit KMO

Kirurgisk Modtageafsnit KMO er et akut kirurgisk modtageafsnit for patienter med mistanke om akut sygdom i mave - og tarmsystemet

Patienter (fra 16 år) bliver henvist til Kirurgisk Modtageafsnit KMO af enten deres praktiserende læge, 1813, fra Akutmodtagelsen eller fra andre hospitalsafdelinger.

Vi behandler akutte mavetarmkirurgiske sygdomme som for ekspempel blindtarmsbetændelse, galdeblærebetændelse, akut bugspytkirtelbetændelse, blødninger fra mavetarmkanalen, bylder og indeklemte brok.

  • Kirurgisk Modtageafsnit KMO har 17 sengepladser
  • Vi modtager cirka 150 patienter om ugen. 
  • To tredjedele af de akut indlagte patienter udskrives inden for 1 døgn til efterbehandling hos praktiserende læge eller i hospitalsambulatorium. 
  • De øvrige patienter indlægges til operation, observation og undersøgelse i afdelingens sengeafsnit.
Hvis du er patient i Kirurgisk Modtageafsnit KMO, bliver du efter ankomst til afsnittet først tilset af en sygeplejerske, som vil høre nærmere om din aktuelle sygdomshistorie, måle dit blodtryk, puls og temperatur og eventuelt tage blodprøver på dig.

Herefter bliver du visiteret af en erfaren mavetarmkirurg, som tager stilling til, om du skal indlægges og have skrevet journal af en yngre læge.

Læs mere om Kirurgisk Modtageafsnit KMO i vores velkomstpjece

 

Kirurgisk Modtageafsnit KMO ligger i

Indgang 7A, 1. sal
Nielsine Nielsens Vej 41A
2400 København NV

Afsnitsledelsen

​Afsnitsleder, overlæge Liv Bjerre Nielsen
Afdelingssygeplejerske Karina Hansen


  


Redaktør