Samarbejde med UCSF

​Enhed for Sygeplejeforskning og Evidensbasering har etableret et samarbejde med Universitetshospitalernes Center for Sundhedsfaglig Forskning (UCSF), som hvert år afholder forskerkursus for sundhedsfaglige professionsbachelorer.

Forskningsleder Susan Rydahl er Bispebjerg og Frederiksberg Hospitals kontaktperson til ”Universitetshospitalernes Center for Sundhedsfaglig Forskning (UCSF)”, som hvert år afholder forskerkursus for sundhedsfaglige professionsbachelorer. Hospitalet har 5 kursuspladser årligt. Efter opslag pr. email til afdelingernes ledende oversygeplejersker skal ansøgningerne sendes til Susan Rydahl, som videresender dem til USCF. Ansøgningsfristen er typisk ca. 1 august.

UCSFs afholder desuden et kursusforløb om patientaktivering og implementering, for ledende og klinsiske sygeplejersker. Hospitalet har mulighed for at tilbyde kursusforløbet til 3 afdelinger årligt. Efter opslag pr. email til de ledende oversygeplejersker skal ansøgningerne sendes til Susan Rydahl, som videresender dem til USCF. Ansøgningsfristen er typisk ca. 1. december.​​

Redaktør