AFLYST: Kursus i mundtlig præsentation af forskning

Kurset er aflyst med henvisning til RegionH's strategi for inddæmning af corona virus

Er du forsker på Bispebjerg og Frederiksberg hospital - og vil du gerne være en haj til at præsentere din forskning mundtligt ?

-Så er dette kursus en mulighed for at forbedre din mundtlige præsentation.

Tidspunkt Ikon
Start: 17-03-2020, 12:30
Slut: 31-03-2020, 16:00
Sted
Kurset er AFLYST 

Tilmelding
Ingen tilmelding

I samarbejde med Center for Translationel Forskning (CTF) afholder Foreningen for Yngre Forskere (FYF) to arrangementer omkring præsentationsteknik for alle yngre (og ældre) forskere på Bispebjerg og Frederiksberg hospital.

Retoriker Thea Munk Hansen vil over to eftermiddage give fifs samt i praksis illustrere hvordan vi alle kan blive bedre til at præsentere vores forskning mundtligt.

Del 1 foregår tirsdag d. 17. marts kl 15:00 - 16:30.

Denne del omhandler den mundtlige præsentation med fokus på kropssprog, brug af stemmen og øvrige retoriske virkemidler. Thea vil starte med en præsentation, hvorefter vi vil se to deltagere præsentere deres forskning. Efter feedback fra Thea vil de præsentere deres forskning igen med de nye råd implementeret.

Del 2 foregår tirsdag d. 31.3 kl 15:00 - 16:30.

Denne del omhandler brugen af Powerpoint til præsentationer. Thea vil igen starte med et kort oplæg om hvad der er godt og skidt at gøre, hvorefter vi vil se to præsentationer fra deltagere.


Kursus flyer kan downloades her

Redaktør